Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Küçük Yarışcı Honda CBR 250 R

11-02-2019 09:54
Küçük Yarışcı Honda CBR 250 R
Şık tasarımıyla tercih edilen Honda cbr 250, yarış kategorisinde değerlendirilmektedir. İki tekerlekli motosiklet, üstten depolu model özelliğine sahiptir. Sele yüksekliği, kısa boylular için de yeterli özelliklere sahiptir. Şehir içi ve şehirler arası kategoride performansı oldukça yüksek bir tasarımdır.

 
Cbr 250 motosiklet

Honda CBR 250 R Teknik Özellikleri Nelerdir?


 
 Yarış kategorisinin sportif tasarımı olan Honda cbr 250, birinci sınıf özelliklere sahiptir. Motoru 27 beygir gücüne sahiptir. Motor bölümünün bg özelliği üst seviyededir. 250 cc silindir özelliğine sahip motor, performans bakımından üst seviyededir. Azami tork özelliği 23.3 nm’dir. 161 kg ağırlığına sahip bu tasarım, kullanım kalitesi üst seviyededir.
 

 Vites sistemi 6 vitese sahiptir. Yakıt besleme sistemi enjeksiyonludur. Euro3 normlarına uygun ve çevreci motoru ile gürültüsüz va sakin bir kullanım sunmaktadır. Honda cbr 250 tek silindirli 4 subaplı özelliklere sahiptir. 8500 d/d özelliğinin yanı sıra manuel vites ile desteklenmiştir. Zincirli güç aktarımı ses yapmayan oringli zincir ile aktarılmaktadır. 6 vites özelliği ile yüksek hıza kolaylıkla ulaşabilmektedir.

 


CBR 250 Trafikte Güvenli Sürüş Özelliğine Sahiptir

 

 Boyut özelliği bakımından güvenli ölçülere sahiptir. 203 cm uzunluğu ile park sorunu yaşanmamaktadır. Heybetli görünüşle göz kamaştırmaktadır. 72 cm genişliği ile araçların arasından kolaylıkla geçmektedir.
 

 112 cm yükseklik özelliği genel anlamda sürüş problemi çıkarmamaktadır. Herkes rahatlıkla Honda cbr 250 modelini rahatlıkla kullanabilir. Yakıt deposu 13 Litre kapasitelidir. DOCH Dört zamanlı ve dört subaplı tasarım özelliğine sahip bu model sıvı soğutmalıdır. Üstten çift eksantrikli motor kullanılmıştır. Çekiş ve performans bakımından üst sıralardadır.
 

Honda CBR Diğer Özellikleri

 
 
 1- Gidon bölümünde bulunan gösterge sistemi saat özelliğine sahiptir.

 2- Yolcuların güvenli bir şekilde seyahat etmesi için tutamak sistemi bulunmaktadır.

 3- Dijital kilometre saati ile analog devir saati şık ve göze hoş tasarımı ile sportiftir. 

 4- Arka salıncaktan tek amortisörü sayesinde konforlu ve güçlü yol tutuşu sağlamaktadır.

 5- Kullanım esnasında devir ve hararet göstergesi de takip edilebilir.
 
 6- Arıza ve bakım zamanının yanaşması durumunda arıza ve bakım ile ilgili ikaz vermektedir.

 7- Güvenli kullanım için gidon kilit sistemi tercih edilmektedir. Gidon kilidi ile güvenlik maksimuma çıkmıştır.

 8- Hız göstergesi diğer modellerde olduğu gibi bu motosiklette bulunuyor.
 
9- Motosiklet vitesi boşta olduğu zaman vites sinyali yanmaktadır. Bu şekilde motosikletin viteste olup olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz.
 

CBR 250 R Fren Sistemi
 

 Profesyonel tasarım özelliklerine sahip olan Cbr 250, pistonlu özelliklere sahiptir. Tek pistonlu ve çift pistonlu kaliper fren sistemi oldukça sağlamdır. Fren balataları asla ses yapmayacak şekilde üretilmiştir. Arka ve ön fren sistemi disk sistemine bağlıdır. Kaliteli ve güçlü fren sistemi sayesinde duruş mesafesi ABS ve kombine (CBS) fren sistemi olmamasına rağmen minimum seviyedir.
 

 Süspansiyon Sistemi
 

 Teleskopik süspansiyon sistemine sahip bu tasarımlar, konforlu kullanım özelliğine sahiptir. Süspansiyonlar 13 cm esneme aralığına sahiptir. Esneme özelliği bakımından oldukça konforludur. Sürüş zevki veren süspansiyon sistemi, uzun yol yorgunluğu oluşturmamaktadır. Arka süspansiyon, pro-link tek amortisör özelliği ile üretilmiştir. Arka amortisörler monoshock amortisör özelliği ile tasarlanmıştır. Esneme payı 10,4 cm’dir.
 

 Bu ürün elektronik gaz teknolojisini bir araya getirmiştir. Bu yönüyle diğer modellerden ayrı özelliklere sahiptir. Sürüş keyfi ve tasarım özellikleri, sınıfında üst seviyelerdedir.
 
Honda CBR 250 R
 
Honda CBR 250 R Yedek Parça Sorunu Bulunmuyor
 
 Honda CBR 250 üretimi bitmesine rağmen halen piyasada çokca görebiliceğimiz modeller arasında. Uzun yıllardır piyasada bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen model de herhangi bir yedek parça sıkıntısı yaşanmıyor. Aynı şekilde halen aksesuarları da piyasada satışta ve fiyat olarak da çok yüksek değil.
 

 Vites sistemine ait parçalar, motora ait parçalar kolaylıkla tedarik edilebilir. Gösterge sistemi, elektrik parçaları ve enjeksiyon parçaları da kolaylıkla satın alınabilir. Honda Cbr 250 yedek parça kategorisinde, lastik ve jant gibi parçalar da bulunmaktadır. Parça sorunu yaşamadan istediğiniz parçayı sipariş edebilirsiniz. Sportif görünümüyle motosiklet severlerin gözdesi haline gelmiştir. İstediğiniz zaman yedek parça seçeneklerini sipariş edebilirsiniz. Honda Motosiklet yedek parça kalitesini cbr 250 r modeli ile de yaşayacaksınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.