Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kanuni Seha 150 İle Tarzınızı Yansıtın

27-09-2022 15:33
Kanuni Seha 150 İle Tarzınızı Yansıtın

Motor piyasasında adından sıklıkla söz ettiren Kanuni, motor tutkunlarının heyecanla beklediği kanuni seha 150 yeni modelini piyasaya sürdü. Bu yeni model motor severlerin birçok beklentisini karşılıyor. Scooter ile yarış motorunun çok iyi harmanlanmış bir havasını barındıran bu model, şehir içi trafiğinin yeni gözdeleri arasına girdi.


Modern Çizgileriyle Yarış Motoru Görünümlü Scooter


Kanuni Seha 150, keskin hatlarıyla, modern çizgileriyle klasik bir scooter görünümünden çıkıp, bir yarış motoru imajına bürünmüş. Hangi yandan bakarsanız bakın bir yarış motoru havasını veriyor. Bununla birlikte yine de ara bölme tam kapatılmamış, scooter havası bir nebze korunmuş.


Motorun bütün bölümünde keskin çizgiler kullanılmış. Scooterlarda olan klasik yumuşak hatlar, bu modelde yerini keskin çizgilere bırakmış. Bir nevi ruhlarda yer alan asiliği motora yansıtmış.


Motorun ön farları çekik "kedi gözü" havası verilmiş. Arka taraf havaya kaldırılarak, klasik görünümden kurtarılmış. Orta bölme tamamen kapatılarak, bir zırh görünümü verilmiş. Motor bölümü, bütünle bir uyum sağlayan ızgarayla örtülmüş. Egzoz da bütünün bir parçası olarak, uyumlu şekilde arka planda yer alıyor.


Güç ve Konfor Sizinle Olsun


Kanuni Seha 150 modeli 150 cc'lik hacmiyle sizlere dinamik ve keyifli sürüşler sunuyor. 149,6 cm³ hacimli motoru 14,28 HP maksimum güç ve 14,5 Nm maksimum tork üretiyor. Sağladığı bu güç ve torkla istediğiniz performansı bulabiliyorsunuz.


Güçlü performans sağlayan kanuni seha 150 tek silindirli ve 4 zamanlı olup, su soğutmalıdır. Otomatik şanzımana sahiptir. Ateşleme ECU olup, anahtarlı ve anahtarsız çalıştırabiliyorsunuz. Anahtarla birlikte bir uzaktan kumanda veriliyor. Kalabalık ortamlarda ve motorunuzu nereye koyduğunuzu hatırlamadığınızda, ortadaki düğmeye bastığınızda motorunuzun farları yanıp sönmeye ve ses çıkarmaya başlıyor. Böylece motorunuzun yerini rahatlıkla bulabiliyorsunuz.


Anahtar cebinizdeyken kontrol düğmesine bir defa bastığınızda etrafında mavi ışık yanıyor. Düğmeyi sol tarafa çevirdiğinizde direksiyon kilitleniyor. Düğmeyi sağ tarafa bir defa çevirip, yanındaki benzin tuşunun alt tarafına sert bastırdığınızda oturduğunuz selenin açılmasını sağlıyor. Selenin altı geniş bir port bagaj görevini görüyor. İhtiyacınız olan birçok gerekli eşyanızı buraya yerleştirebiliyorsunuz.


Motor park halindeyken ayağı yerde olduğu zaman çalışmıyor. Bu büyük bir güvenlik önlemi olarak kendini gösteriyor. Böylece acemi ve küçük çocukların motoru çalıştırmasını, istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasını önlüyor. Motorun destek ayağını yerden kaldırdığınızda motoru çalıştırabiliyorsunuz.


Dijital ve Geniş Gösterge Ekranıyla Kontrol Sizin Elinizde


Klasik yuvarlak ve analog gösterge ekranı yerine, modern çizgilerle donatılmış monitör getirilmiş. Yolculuğunuz esnasında dijital olarak hızınızı, devrinizi, yakıt durumunuzu, kaç kilometre yaptığınızı rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ayrıca ekranın altında ince bir ekran daha bulunuyor. Buradan da sağ-sol sinyalleri, motor arıza göstergelerini görebilirsiniz.


Dijital ekran siyah bir siperlikle korunuyor. Böylece ışığın direk vurmasını önlemiş oluyor. Siz de ekranı rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz. Ergonomik ve şık bir beyaz siperlik hem ekranı koruyor hem de öndeki rüzgarı keserek, rahat bir sürüş keyfi yaşamanızı sağlıyor. Yüksek hızlı sürüşlerinizde şiddetli rüzgar bile sizi rahatsız etmiyor. Böylece sarsılmadan ve güvenli şekilde sürüş yapabiliyorsunuz.


ABS Fren Sistemiyle Güvenliğiniz Sağlanıyor


Fabrika göstergesi azami 100 km olarak gösterilse de kanuni seha 150 scoter test sürüşleri sonucunda 110-120 km hıza ulaşabiliyor. Şehir içi trafiği için büyük avantajlar sunan bu gelişmiş scooter, aynı zamanda şehir dışında da "bayılmadan", konfordan ödün vermeden hızlı şekilde hareket etmenizi sağlıyor. Motor aynı zamanda sürat tutkunlarına da hitap etse de kanuni seha 150 nasıl güvenliği sağlıyor diye düşünebilirsiniz.


Birçok motor modelinde olduğu gibi bu modelde de ön ve arka frenler disklerden oluşuyor. Bununla birlikte yağışlı havalarda ve ani frenleme gerektiren durumlarda güvenli durmayı sağlamak için ön ve arka tekerlere ABS fren sistemi yerleştirilmiş. Böylece ani fren yapmanız gereken durumlarda ABS devreye girerek kısa mesafeli duruş yapmanızı sağlıyor.


Ayrıca motorun ön süspansiyonu teleskopik, arka süspansiyonu helezonik yaylı, Nitrox çift amortisörden oluşuyor. Geniş dubleks tekerleklerle birlikte konforlu ve rahat sürüş sağlıyorsunuz.


Yüksek Performans Minimum Yakıt Sarfiyatı


Kanuni Seha 150, litrelik bir yakıt tankına sahip bulunuyor. Bu yeni model şehir içinde rahat hareket manevrası ve yüksek performans sunmasına rağmen, düşük yakıt sarfiyatıyla da beklentileri karşılıyor. Motor yüksek hareket kabiliyetiyle şehir içi trafiğinde işinizi kolaylaştırırken düşük yakıt harcamasıyla da cebinizi düşünüyor.


Şehir içinde yapılan kanuni seha 150 scoter test sürüşlerine göne bir depo benzinle 190 ile 200 kilometre yol gidebiliyorsunuz. Kat edeceğiniz kilometre ve yakacağınız yakıt sizin motoru nasıl kullandığınız, motorun, yolun ve lastiklerin durumuna göre değişkenlik gösterebiliyor. Motorunuzun bakımlarını iyi yaptığınızda, doğru bir sürüş tekniği kullandığınızda daha çok kilometre yapabilirsiniz.


Renk Skalasıyla Renginizi Keşfedin


Kanuni Seha 150 üç renk seçeneğiyle vitrinlerde yerini alıyor. Böylece kanuni seha 150 nasıl renklere sahip sorusunun yanıtını görsel olarak alabiliyorsunuz. Modelde kırmızı, mavi ve siyah renk çeşitleri bulunuyor.


Motor üç renk çeşidine sahip olsa da, bütün renklerde siyah renk ağır basıyor. Diğer renkler sadece Selenin altından ön göğse ve teker üstü çamurluğa kadar ince bir hat olarak uzanıyor. Bunun dışında bütün parçalar genel olarak siyahtır.


Egzoz, arka sele ve ön süspansiyonlar krom rengiyle, motora bir parlaklık veriyorlar. Hangi rengi seçerseniz seçin, modern, ergonomik ve asi hatlarıyla farkınızı hissettireceksiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.