Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Honda`nın En Pratik Scoter Modeli Spacy 110

05-02-2019 16:42
Honda`nın En Pratik Scoter Modeli Spacy 110
Scooter kategorisinde değerlendirilen Honda Spacy 110, kaliteli kullanım özelliklerine sahiptir. Sürüş tekniği çok pratiktir ve kullanışlıdır. Genişlik, yükseklik ve uzunluk birimi minimum seviyededir. Spacy 110, şehir içi trafiğinde en çok tercih edilen modeldir. B ehliyet ile kullanılabilen bu motosikletler, pratik ulaşım aracıdır. İki tekerli sınıfının en ekonomik seçeneklerindendir. Ekonomik yakıt seçeneklerine sahiptir. Teknik özellikleri bakımından sınıfının kaliteli ürünleri arasında yer almaktadır.

 
Honda Spacy
 

Honda Spacy 110 motor özellikleri


 
 Çekiş gücü oldukça kaliteli olan bu tasarımlar, üst düzey kullanım özelliğine sahiptir. 108 cc motor özelliğine sahiptir. 7.7 beygir gücünde olan motor, 8.5 nm tork özelliğine sahiptir. Elektrik ile çalışmaktadır. Ayrıca tek silindir özelliği ile performansı oldukça iyidir. Yakıt besleme özelliği enjeksiyondur. 7250 d/d (devir) özelliğine sahiptir. Çekiş gücü bakımından yeterli özelliklere sahiptir. Yaygın servis ağıyla kullanım kalitesi birinci sınıftır.

 
 Vites özelliği şanzuman sistemine bağlıdır. Kayış sistemi ile güç aktarmaktadır. Motordan gelen hareket enerjisi kayışlarla lastiklere ulaştırılır. 100 km’de 6.5 litre benzin harcamaktadır. Ekonomik özelliği ile şehir içi için idealdir.

 

Spacy 110 İdeal Boyutlara Sahiptir

 
 Trafikte güvenli bir şekilde hareket etme kabiliyetine sahiptir. 181.5 cm uzunluğu ile trafikte sorunsuz ilerlemektedir. 68.5 cm genişliğe sahiptir. Trafikte araçların arasından kolaylıkla geçebilir. Minimum boyut özelliği ile birinci sınıf özelliklere sahiptir. 109 cm yüksekliğe sahiptir. Bu yükseklik oldukça düşüktür. Dağıtıcıların en çok tercih ettiği modeldir. 105 kg ağırlığı da idealdir. Kaldırımdan indirme veya park etme durumlarında zorluk çıkarmaz. Hantal olmayan bu modeller, seri ve etkili özelliklere sahiptir.

 

Honda Spacy Lastik Özellikleri

 
 Scooter tarzı motosikletlerde küçük lastik seçenekleri tercih edilmektedir. Honda Spacy 110 modellerinde de 12 inç lastik özelliği bulunmaktadır. Ön taban genişliği 9 cm’dir. Ön ve arka lastiğin kesit yüzdesi % 90’dır. Arka lastik 10 inç özelliğine sahiptir. Çelik jant sistemi ile uyumludur. Dönüşlerde ve hareket anında zemini kavramaktadır.

 
Spacy Ön Düzen ve Fren Sistemi
 
 Fren sistemi üst ve alt sistem özelliğine sahiptir. Üst sistem gidona bağlıdır ve manuel kontrol özelliğine sahiptir. Alt sistem kampana ve disk sistemine sahiptir. Ön fren kampana ve disk sistemine sahiptir. Arka fren tek amortisörlü arka çatal özelliğine sahiptir. Amortisör sistemi 7 cm esnemektedir. Güvenlik özellikleri birinci sınıftır.
 
Honda Spacy Yedek Parça
 
 Türkiye genelinde yedek parça sorunu yaşanmıyor. Fren sistemine ait bütün parçalar bu kategoride satılıyor. Kampana, motor parçaları, şanzıman parçaları ve diğer parçalar online satış kategorisindedir. Honda Spacy 110 yedek parça kategorisindeki bir çok parçayı kolaylıkla sipariş edebilirsiniz. Gidon sistemine ait parçalar, amortisörler, elcikler ve grenaj seçenekleri satın alınabilir. Ön tarafı kapatan ve yan bölümleri kapatan grenaj seçenekleri kolaylıkla satın alınabilir. Aydınlatma sistemine ait seçenekler de Honda Spacy 110 yedek parça kategorisinde temin edilebilir. Arka fren lambası, sinyaller ve ön farlar satın alınabilir. Farların ve sinyallerin ampülleri tedarik edilebilir. Gösterge sistemine ait parçalar da parça kategorisinde sipariş edilebilir.
 
 Diğer Özellikler
 
 Sele altı bagaj, torpido, mesafe ölçer ve yakıt göstergesi gibi özellikler de bu modelde bulunmaktadır. Arıza anında arıza ikaz lambası uyarı vermektedir. Gösterge sistemindeki bu sistem oldukça kullanışlıdır. Gidon kilidi, Honda Spacy 110 modelinin en özellikleri arasındadır. Alışverişte kolaylık sağlaması açısından yan bölümlerde kanca bulunuyor. Bu özellik poşet taşımada kolaylık sağlamaktadır. Gidon üzerindeki hız göstergesi özel tasarlanmıştır. Gidon sistemine bağlı olan göstergeler, tasarım açısından göz alıcıdır. Gidon ve grenaj tasarımı ile uyumlu özelliklere sahiptir. Honda spacy şehir içerisinde en pratik ve en ekonomik bir scoter modeli olmakla beraber filo alımlarında da en çok tercih edilen bir modeldir. Güçlü ve sağlam yapısı ile hiçbir zaman sizi yolda bırakmayacak bakımını yaptırdıktan sonra tamir için sizi asla üzmeyecektir. 
 
Spacy Honda`nın efsane modeli olan kinetic modeli gibi çok yaygın kullanılmış az yakıt ve yüksek performans ile bu grupta birinciliği elinde tutmuştur. Pratik ve kolay kullanım süren model zaman içerisinde yenilenerek kan kaybetmeden tüketicisine her zaman güncel özellikler sunmayı başarmıştır. 
 
Özellikle son aylarda motosiklet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte bir çok kullanıcının başlangıç modeli olan Spacy ve Spacy Alpha modeli hem ticari hem de ulaşım için güçlü ve sağlam bir model olması sebebi ile öncelikli olarak tercih edilmektedir.
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.