Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Honda PCX 125 2021 İnceleme

25-05-2021 17:51
Honda PCX 125 2021 İnceleme

Honda pcx 125 2021, Honda'nın iki tekerlekli serisinin sessiz başarı öykülerinden biridir ve 2010'daki gelişinden bu yana Avrupa'da satışları 100.000'in üzerinde artırmıştır. Başarısı, Honda'nın mükemmelleştirme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip olduğu bir formüle bağlıdır. Yoğun trafikte bir yol çizebilmesini - ve kolaylıkla park edilebilmesini - sağlayan kompakt boyutlarla birleştirilmiş, stil bilincine sahip bir kentsel yaşam tarzına zarif bir şekilde uyum sağlamasına olanak tanıyan güçlü, modern bir tasarımdır.


Honda pcx 125 2021'in başarı formülünün ayrılmaz bir parçası, oturma pozisyonu, hava şartlarına karşı koruma, tam yüz kask için koltuk altı saklama ve çok yönlü yapı kalitesi tarafından sağlanan bir "X" Kişisel Rahatlık (dolayısıyla PCX) seviyesidir. Unutmamak gerekir ki, paranın karşılığını fazlasıyla almak (hem satın alırken hem de sahiplik süresince) her zaman PCX’in popülaritesinin temelini oluşturmaya yardımcı olmuştur.


PCX 125 Yeni Kasa Stili


Honda’nın popüler pcx 125 yeni kasa stilini daha keskin hatlarla geliştiriyor. Aynı zamanda daha fazla koltuk altı saklama alanı, USB şarj soketi ve Smart Key işlemine sahiptir. Güç, şimdi Honda Seçilebilir Tork Kontrolü ile yeni, geliştirilmiş Smart Power Plus dört valfli motordan elde ediliyor. Yeniden tasarlanan çerçeve, arkada daha uzun süspansiyon hareketini ve daha büyük boyutlu lastikleri içerir. Honda pcx 125 2021 motosiklet severler için iştah kabartıcı pek çok özelliğin kombinasyonunu sunmaktadır.


2010 yılında PCX, Avrupa'da Rölanti Durdurma teknolojisine sahip ilk iki tekerlekli araç oldu; iki yıl sonra Avrupa'da Honda’nın ultra verimli gelişmiş Smart Power motorunu kullanan ilk scooter oldu. EURO4 uyumluluğu kazandı ve büyük bir tasarım güncellemesi, yeni bir şasi ve motoru için daha fazla güç aldı. Her zaman zamanla yarışan bir scooter ve PCX 125 2021, yeni bir motor ve şasi kombinasyonu, artırılmış rahatlık ve konforun yanı sıra avangart tarzının cesur bir evrimi ile bir kez daha öne çıkarmaktadır - hepsi PCX'in yakınlardaki yerini korumayı amaçladı. Avrupa'nın iki tekerlekli seyahatinin atan kalbi konumundadır.


Modele Genel Bakış


Yeni Honda pcx 125 2021 benzersiz kendine has varlığını sürdürüyor ancak stilinin daha olgun olduğu görülüyor. Yeniden tasarlanan LED aydınlatma ile daha cesur ve daha canlı, yuvarlanan bir fark ifadesi bulunmaktadır. Üstyapı ayrıca ekstra koltuk altı saklama bölmesini, daha fazla zemin alanını ve torpido gözünde bir USB C Tipi şarj cihazını gizler. Yeni, "geniş ekran" bir gösterge ekranı tüm önemli bilgileri sunar ve Honda'nın Akıllı Anahtarı artık kontağı ve koltuğu çalıştırır.


Yeni olan, daha fazla güç ve tork sunan gelişmiş Smart Power Plus dört valfli motor ve Honda Seçilebilir Tork Kontrolü sürücülerin avantajıdır. Yeniden tasarlanmış bir çelik boru çerçeveye monte edilir. Daha iyi sürüş konforu için arka amortisörler ekstra hareket özelliğine sahiptir ve hem ön hem de arka lastik boyutları büyümüştür.


Ana Özellikler, Stil ve Ekipman


Karoser, fütüristik görünümün net evriminde tamamen yeniden çizildi. Yeni LED far, imza farı özelliğine sahiptir. Koltuğun altında daha fazla alan, Torpido gözünde USB şarj soketi, Akıllı Anahtar kontak ve koltuk açma işlemi vardır. PCX 125 2021'in tutarlı bir tasarım imzası, güçlü karakter çizgisi ve "blok" ana boya rengiyle birlikte, önden arkaya bir bütün olarak akan gövde olmuştur. 2021 güncellemesi için tema devam etmektedir - ancak her zaman PCX çekiciliğinin bir parçası olan fütüristik tarzın artırılmış duygusuyla daha cesur ve daha canlıdır. Tam, birinci sınıf LED aydınlatma da PCX 125 2021'i kalabalıktan ayırır. Far yenidir ve paralel olarak konumlandırılmış 5 dar flaş çizgisine sahip imza farı içerir. Yoğun, 3 boyutlu bir etki sağlamak için çoklu optik teknolojinin kullanıldığı X şeklindeki arka lambayla eşleştirilmiştir.


Dış Görünüş Özellikleri


Tüm çizgiler ve açılar, pcx 125 yeni kasa için dramatik bir etki yaratacak şekilde ince bir şekilde yeniden oyulmuştur. Ön kaporta üst kısmında genişliyor ancak belden zarif bir şekilde içeri çekiliyor; biraz daha büyük, karartılmış bir perdenin yanı sıra bu, fazla hacim olmaksızın gelişmiş rüzgar koruması sağlar. Koltuk, hem sürücü / sele konforu hem de yere kolay erişim için şekillendirilmiştir; ayrıca ileride ve yanlarda 30 mm ekstra ayak alanı vardır. Sele yüksekliği 764 mm olarak kalır, ancak 540 mm'lik "ayağa oturma" yüksekliği ile çok yönetilebilir.


Sallanan çizgiler ayrıca koltuğun altında daha fazla depolama kapasitesi gizler. Ekstra 2,4 L, toplam hacmi 30,4 L'ye çıkarır - tam yüz kask ve daha fazlası için mükemmeldir. Ayrıca torpido gözünde, önceki tasarımın ACC şarj cihazının yerini alan ve bir akıllı telefonu doğrudan prize takmaya hazır bir USB Type-C soketi de vardır. Yakıt doldurma sırasında yakıt kapağını saklamak için alan içeren yakıt doldurma kapağı kapağı bile yeniden dizayn edilmiştir. Tasarım olarak bu güne kadar ki en iyi çizilmiş model diyebiliriz. Şık ve akıcı çizgileri ile Honda`nın güncel karakteristik özelliklerini taşımaktadır.


Akıllı Anahtarlar


Akıllı Anahtar, PCX 125 2021’in cephaneliğine yeni bir ektir. Ana kontak düğmesi ve bölme kilitlemesini kontrol etmenin yanı sıra (isteğe bağlı) 35L çıkarılabilir Akıllı üst kutuyu da yönetebilir. Sürücünün cebindeki Akıllı Anahtar ile kutunun kilidi açılır ve sürücü uzaklaştığında otomatik olarak kilitlenir. Ayrıca anahtardan da kilitlenebilir.


Yeni Led Ekran


Yeni, "geniş ekran" bir merkezi konsol gösterge düzeni, tüm bilgileri kolay okunur bir formatta düzgün ve kısa bir şekilde sunar. Tersine çevrilmiş bir LCD hızı gösterirken, mevcut diğer bilgiler arasında kilometre sayacı, yol ölçer, yakıt göstergesi, ortalama yakıt tüketimi ve Rölantide Durma göstergesi bulunur. Geniş, krom gidonlar bir PCX imzasıdır. Geleneksel kelepçelere (yeni optimize edilmiş kauçuk yoğunluğu ile) monte edilmişler, şehir genelinde mükemmel bir kaldıraç sağlar ve zarif bir retro dokunuş sağlar.


Honda pcx 125 2021 testleri, aracın standart bir versiyonu kullanılarak, yalnızca bir sürücüyle ve hiçbir ek opsiyonel donanım olmadan, tekerlekli yolda gerçekleştirilir. Gerçek yakıt tüketimi, nasıl sürdüğünüze, aracınızın bakımını nasıl yaptığınıza, hava durumuna, yol koşullarına, lastik basıncına, aksesuarların takılmasına, kargoya, sürücü ve yolcu ağırlığına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Honda PCX 125 2021 Yedek Parça fiyatları ile de yüzünüzü güldürecek.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.