Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Hem Cruiser, Hem Touring Motosiklet Mondial 125 KT

03-06-2019 13:53
Hem Cruiser, Hem Touring Motosiklet Mondial 125 KT

İki tekerlekli motosiklet kategorisinin profesyonel tasarımlarından biri olan Mondial 125 kt, Touring kategorisindedir. Şehirler arası kategorisine özel üretilen bu tasarım, çekiş gücü oldukça iyidir.


Motorun Özellikleri


Tek silindirli bu model 95 km/s hıza sahiptir. Ayrıca motosikletin 149 cc silindir özelliği bulunuyor. Beygir gücü 11.5 bg’dir. Tork özelliği 10.5 nm’dir. 2015 yılında üretilmeye başlayan bu motosikletin motoru hava soğutmalıdır. Bütün bu özellikler, aracın kullanımı pratik hale getirmektedir. Motor gücü, iki kişiyi rahatlıkla taşır.


Uzun Yolda Konforlu Yolculuk İmkanı Sunuyor


Devir özellikleri de diğer tasarımlara göre oldukça iyidir. Bu motosikletin 8500 d/d devir özelliği bulunuyor. Deposu oldukça büyüktür. Uzun yola özel tasarlanan bu tasarımın 12 litrelik deposu yeterli özelliklere sahiptir. Mondial 125 kt el ve ayak marş sistemi ve manuel vites özellikleri, klasik motor severlerin aradığı özelliklerdir. Profesyonel özelliklere sahip bu tasarım, bütün hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.


Klasik üstten depolu modelin şık ve zarif modeli olan bu tasarım, CDI ateşleme sistemine sahiptir. Ateşleme sistemi elektrik sistemine sahiptir. Dinamo sistemine bağlı elektrik sistemi, ateşlemenin meydana gelmesi için yeterli elektriği kolaylıkla üretebilmektedir.


Manuel vites sistemi üstten kontrol edilebilmektedir. El ve ayak marş sistemi, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Kullanışlı özelliklere sahip bu modellerde vites sayısı 5’tir. Yol tutuşu ve diğer özellikler bu kategoride kolaylık sağlamaktadır. Motosikletin boyutları da oldukça iyidir. Trafikte sorunsuz bir şekilde kullanım kolaylığı sağlayan Mondial kt, boyutları özeldir. Motosikletin genişliği 83 cm’dir. Ayrıca motosikletin uzunluğu da 208 cm’dir. Sürücü için kolay kullanım imkanı sunan yüksekliği, standartlara uygundur. 104.5 cm yüksekliğe sahip bu tasarım, trafikte araçların arasından rahatlıkla geçecek şekilde tasarlanmıştır.


Fren Sistemi ve Süspansiyon Sistemi


Aracın motor özelliklerinin yanı sıra güç aktarım özellikleri de son derece önemlidir. Motosikletin güç aktarım özelliği zincir sistemine bağlıdır. Motordan gelen hareket enerjisi zincir vasıtasıyla lastiklere ulaştırılıyor. Zincirler, taşıma kapasitesine göre özel üretilmiştir.


Bu tasarımın fren sistemi, güvenliği maksimum bir şekilde sağlıyor. Arka fren kampana, ön fren disk sistemine bağlıdır. Mondial kt 125 fren sistemi, Ön Fren de büyük disk aynası ile sağlam frenleme olarak tasarlanmıştır. Arka fren de ise kampana fren sistemi kullanılmıştır. Arka fren halatlı değil tel yardımı ile frenleme yapmaktadır.


Rahat ve konforlu bir yolculuk için en önemli konulardan biri süspansiyondur. Ön süspansiyon sistemi teleskopik özelliğe sahiptir. Yol yorgunluğunu hissettirmeyen bu süspansiyonel sistem, uzun yolda konforlu yolculuk imkanı sunuyor. Arka süspansiyon sistemi çift amortisördür. Motosikletlerde ağırlık arkada daha fazla olduğu için çift amortisör sistemi tercih edilmiştir.

 

Her Yolun Modeli KT 125


Her türlü yol şartlarına uygun olan Mondial 125 KT asfaltta ve kırsal kesimde sizi asla üzmeyecek güçlü ve sağlam bir motor yapısına sahiptir. Tabi ki motor yapısı kadar şasenin de önemi özellikle bozuk yollarda önemlidir. İlk modelinden son üretilen modeline kadar 125 KT her zaman aynı sağlamlık ile üretilmiştir.


Lastik ve Gösterge Sistemi


Lastik tasarım özelliği de oldukça kaliteli özelliklere sahiptir. Ön lastik ebatı 18 inçtir. Arka lastik ebatı 16 inçtir. Arka lastiğin taban genişliği 11 cm’dir. Ayrıca arka lastiğin kesit oranı % 90’dır. Lastik kesit oranı, lastiklerin özel yüzeysel tasarımı ve jant sistemi, sorunsuz bir şekilde motosiklet kullanımı sunuyor.


Pratik, etkili ve kullanışlı özelliklere sahip bu motosiklet tasarımı EURO III uyumludur. Gösterge bölümünde vites, yakıt ve devir göstergesi bulunuyor. Hız göstergesi de onar onar yükseliyor. Maksimum hız seviyesi 95 km’de bitiyor. Gidon üzerindeki gösterge sistemi, kolay ve anlaşılır özelliklere sahiptir. Bu tasarımlarda ilk göze çarpan özelliklerden biri arkalık tasarımıdır. Arkalık tasarımı, arkada oturan kişinin rahat bir şekilde yolculuk etmesi için tasarlanmıştır.


125 KT Yedek Parça Seçenekleri


Servis ve yedek parça problemi yaşamayan bu motosikletler, Türkiye genelinde servis imkanına sahip modellerdir. Motor parçaları, üst ve alt fren parçaları, ateşleme sistemine ait parçalar ve fren parçaları, Mondial 125 kt yedek parça kategorisinde satışa sunuluyor. Fren sistemine ait özel parçalar, ön ve arka far parçaları, sinyaller, karbüratör parçaları ve benzin sistemine ait parçalar, online satın alma kategorisinde adrese teslim edilmektedir.


Lastik, cant, amortisör, gidon, gösterge paneli, aynalar ve ayaklıklar, online sitemizde sizleri bekliyor. Arama motoruna girdikten sonra parçanın adını yazmanız yeterlidir. Arama işlemleriyle Mondial 125 kt yedek parça seçenekleri tek ekranda toplanmaktadır. Bu parçaları tek tek analiz ettikten sonra hemen satın alabilirsiniz. Kargo ve satın alma seçenekleriyle parçalar kısa sürede adresinize geliyor. Mondial markası hemen hemen her servis noktasında kt modelinin yedek parçalarını bulundurmaktadır. Deyim yerindeyse 125 Kt modelinin yedek parçalarını bakkalda bile bulabilirsiniz. Orjinal mondial yedek parçaları ile aracınızı uzun yıllar sağlam ve ilk günki gibi kullanacaksınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.