Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

CF Moto`nun Şaheseri CF Moto 250 SR

04-11-2022 10:58
CF Moto`nun Şaheseri CF Moto 250 SR

Cf Moto oldukça sık bir tasarıma sahip. Ayrıca göz alıcı renkleri sayesinde göze çarpıyor. Motosikletlere ilgi duymasanız bile bu motoru gördüğünüz anda sizin bile hoşunuza gidecektir. Oldukça sağlam bir şekilde yapılan cf moto sr 250 basit malzemeler ile yapılmamıştır. Yapımında oldukça kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Bu durum ise motosiklete sağlamlık ile yansımıştır.


İki çeşit üretimi yapılan cf motor 250 sr sportif sevenler veya siyahtan vazgeçmeyen kişiler için üretilmiştir. Sportif modeli oldukça göz alıcı renklere sahip durumdayken siyah rengi ise oldukça karizmatik bir görünüme sahiptir. Bu kadar şık ve dayanıklı olan bir motor olan 250 sr çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu motor hakkında her şey şu şekilde sıralanıyor.


Aydınlatma Sistemi

 

Aydınlatma sistemi çok güzel bir şekilde tasarlanmış. Hem aydınlatma gücü açısından hem de aydınlatmanın tasarımı açısından oldukça güzel. Bluetooth bağlantısına sahip. Ancak daha gelişim aşamasında. Şimdilik sadece telefonunuzda sizi kimin aradığını motosiklet ekranına yansıtıyor. Zamanla daha güzel yenilikler ile gelecektir.


Son Teknoloji Tek Bir Motorda


Motosiklet üzerinde birçok sticker görebilmeniz mümkündür. Bu stickerlerin motosiklette yer almasının sebebi var. O ise üzerinde olan markaların ürünlerini bu motosikletin yapımı aşamasında kullanıldığını göstermektedir. Yani birçok teknoloji tek bir motor içerisinde toplanmıştır. Kullanılan dünyaca ünlü markaların isimleri motosiklet üzerine tasarım şeklinde uygulanmıştır.


Hız severler için bu motorun hızından bahsetmek gerekirse motorun son hızı 160. Ancak bu motor daha yeni bir motor. Ona rağmen oldukça iyi bir hıza sahip. Bu durumda tıpkı Bluetooth özelliği gibi zaman içerisinde gelişime uğrayacaktır.


Motor Gücü Nasıl?


27 beygirlik bir motora sahip. Hız severlerin sevebileceği bir motor değil şimdilik. Normal hızda yolculuk olsun güvenli olsun diyen kişilere daha fazla hitap etmektedir. Oldukça güçlü bir motordur. Bu gücü gaza bastığınız andan itibaren hissedebilirsiniz. Gaz verdikçe gücünü daha fazla hissedeceksiniz. Ancak daha önce hiç motosiklet kullanmadıysanız zorlanabilirsiniz.

 

Bu durum ise gayet normaldir. Bazı motosikletlere manevra yaptığınız andan itibaren elleriniz takılabilir. Bu durum ise bazı kişileri sinir eden bir durumdur. Fakat bu motosiklette bu durum söz konusu değildir. Manevra yaptığınız zaman elleriniz takılmaz. Gayet rahat bir şekilde manevra yapabilirsiniz.


Yakıt Tüketimi


Yakıt tüketimine geldiğimiz zaman bu motor ortalama olarak 4 litreye kadar yakıt tüketimi yapabilmektedir. Ancak hız tutkunu biri değilseniz yavaş gitmeyi seviyorsanız bu yakıt tüketimi 3, 3.5 litre kadar olabilir.


Ancak bu motorun avantajlarından birini daha söyleyecek olursak eğer o kullanım kolaylığı olur. Çünkü bu motosikletin kullanımı oldukça kolaydır. Tabii ki avantajları olduğu kadar bazı dezavantajları da bulunmaktadır. Avantajları ne kadar fazlaysa dezavantajları da o kadar fazla. O dezavantajlardan da şu şekilde bahsedebiliriz.

 

Yedek Parça

CF Moto yurt dışı üretimi bir motosiklet markası olmasına rağmen yedek parça konusunda müşterilerine sıkıntılar yaşatmamaya çalışıyor. CF Moto 250 SR Yedek parça`da artan maliyet ve döviz kuruna rağmen halen uygun tutmaya çalışıyor.


Dezavantajları Nelerdir?


- En büyük dezavantajlarından ilki lastikleridir. Bu kadar muhteşem bir motosikletin lastikleri yakışmıyor. Çünkü lastikler motosiklete kıyasla kalitesiz bir durumda.


- Bir başka eksikliği ise bu motosikletin aynalarıdır. Bu kadar kaliteli olan ve tasarım harikası olan motosikletin arkası maalesef yetersiz durumdadır. Kullanacak olan kişi bazen bu aynalar yüzünden arkayı görmekte zorlanabilir. Bu durum oldukça tehlikeli bir durumdur. Acil olarak düzeltilmesi şarttır.


- Kaliteli ve tasarımı üst düzeyde olan bu motosikletin başka dezavantajı ise gösterge panelidir. Kullanıcı bu gösterge panelinin daha detaylı olmasını istiyor. Gösterge panelinde daha fazla seçenek olmasını istiyor. Bu kadar güçlü ve şık olan motosikletin gösterge paneli biraz zayıf kalmış gibi.

 

Bir diğer dezavantajı ise frenleridir. Maalesef güven vermiyor. Daha fazla güç uygulanmasını istiyor. İki parmakla değil de dört parmakla sıkılmak istiyor. Ancak bu eksiklik oldukça kolay bir şekilde ortadan kaldırılacak bir eksikliktir.


İhtişamlı ve oldukça sağlam bir şekilde yapılmış olan bu motosikletin kornası maalesef oldukça zayıf. Böylesine bir motosikletten güçlü bir korna sesi beklenirdi. Fiyatı performans açısından ise oldukça makul demiştik.


Güvenlik Özellikleri:
CF Moto 250 SR, genç sürücülerin güvenliğini ön planda tutan bir dizi özellik sunar. Güçlü fren sistemleri, hızlı duruşlarda istikrar sağlar ve sürüş güvenliğini artırır. Ek olarak, entegre ABS sistemi sayesinde ani frenlemelerde bile kontrolü elinizde tutabilirsiniz. Aydınlatma sistemi, yüksek görünürlük sunar ve gece sürüşlerinde güvenliği artırır.

Sonuç:
CF Moto 250 SR, genç sürücüler için heyecan verici bir seçenek sunan bir motosiklettir. Kompakt tasarımı, güçlü performansı ve kullanım kolaylığıyla bu motosiklet, motosiklet tutkusunu keşfetmek isteyenler için ideal bir başlangıç noktasıdır. Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. CF Moto 250 SR, gelecekteki yolculuklarınız için sizleri bekliyor!


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.