Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Cf Moto Nk 250 Motosiklet

31-07-2019 16:07
Cf Moto Nk 250 Motosiklet

Günümüz motosiklet tasarımlarının yenilikçi adı olan cfmoto, farklı anlayışı ve teknolojik yapıdaki donanımlı ürünleriyle Türkiye'de de oldukça ilgi görmektedir. Hem motosiklet güç ve kapasitesi açısından hem de görsel modelleme ile motosiklet severlerin beğenisini toplayan ürünlere sahiptir. Özellikle her açıdan uygun bir tasarım sunan cf moto nk 250 son dönemlerde çok fazla dikkat çekiyor.


Beklentilerin üzerinde bir performans sunan bu motosiklet modeli, sportif ve dinamik görüntüsü ile tam da motosiklet severlerin istedikleri etkiyi gözler önüne seriyor. 4 zamanlı sıvı soğutmalı, üstten tek eksantrikli 19.5 kw güç üretebilme kapasitesine sahip motoru sayesinde etkili bir performans elde edebilirsiniz.


Özel Tasarım İle Güvenli Kullanım İmkanı


Özellikle güvenlik açısından etkili bir ayrıcalık sunan cfmoto marka motosiklet, Her kullanıcının istediği rahatlığı sunuyor. Özel tasarım disk freni ve ABS kullanımı güvenliği maksimum seviyeye çıkarmış durumda. Böylece hem şehir içi hem de şehirlerarası ya da kavisli bölgelerde motosikletin kontrolünün kolaylıkla ve devamlı siz de kalmasına olanak tanımaktadır.


Ayrıca LCD gösterge paneli siyah ve beyaz olmak üzere iki değişik renk üzerinden kullanım olanağı tanıyor. Böylece gündüzleri siyah görüş üzerinden parlamayı önlerken; gece görüşünde ise beyaz ekranı ile net bir görüntü sağlıyor. Her kısmı kaliteli malzeme yapısında üretimi gerçekleştirilen bu motosiklet için, gerektiği zamanlarda mutlaka orijinal cf moto nk 250 yedek parça kullanımı gerçekleştirilmeye özen gösterilmelidir. Böylece motosikletin performansını düşürmeden daha uzun ömürlü kullanım şansı elde edebilirsiniz. Yüksek devirlerde ve özellikle motor hız kesiciye girdiğinde kilometre saati komple yarı saydam bir şekilde beyaz renge bürünerek motorun en yüksek devirde olduğunu göstermek için oldukça harika bir animasyon uygulanmış


Yüksek Performans Sağlayan Cf Moto Nk 250


Özellikle motosikletler açısından performans büyük öneme sahiptir. Bunun bilincinde olarak tasarımı gerçekleştirilen cf moto nk 250, ön ve arka tekerleğine özel olarak eklenmiş soğutma sistemi sayesinde, motorun performansının daha yukarıya çıkmasına olanak tanıyor. Ayrıca yeni nesil ve tatmin edici motor gücü ile hem şehir içi hem de şehirlerarası sürüş keyfinin tadını güçlü bir ritimle yaşayabilirsiniz. Son dönemlerde pek fazla ilgi gören bu motosiklet modeli, güvenliği maksimum noktada tutarken; ergonomik tasarımıyla kontrolün daima ve rahat şekilde motosiklet sürücüsünde olmasına imkan tanıyor.


Şık Tasarımıyla Rahat Sürüş İmkanı


Teknolojik ve mekanik aksam açısından oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan motosiklet, aynı zamanda görsel olarak da şık bir tasarım sunuyor. Sportif ölçekli görüntüsü, farklı noktalarındaki kavisli kısmıyla modern bir görüntü sağlamış durumda. Değişik renklerle elde edebilecek tasarım, aynı zamanda konfor açısından da etkileyici bir olanak tanıyor. Çift kademeli dizayn ile hazırlanmış oturma alanı, anında özel bir konfor sunuyor.


Özellikle ergonomik yapısı yolun hakimiyetinin daima kullanıcıda kaçmasına fırsat veriyor. Ürünün daha güvenilir ve uzun ömürlü olabilmesi için mutlaka kaliteli cf moto nk 250 yedek parça kullanmaya özen göstermelisiniz. Böylece ürünün diğer orijinal parçalarıyla uyumlu şekilde senkronize olmasına fırsat verebilirsiniz.


Çok Uygun Fiyatlarla Kaliteli Motosiklet Modeli


Gelişmiş mekanik aksamı ve özel tasarımının yanı sıra, cfmoto markası bünyesindeki motosiklet modellerinin beğenilmesinde uygun fiyatlar da yatmaktadır. Her bütçeye uygun seçeneklerin yer aldığı marka, kullanıcılara yüksek performans imkanı tanıyor. Özellikle konfor ve ergonomik yapısıyla şehir içine ayak uyduracak özel bir tasarım ile dizaynları gerçekleştirilmektedir.


Ancak bu performansın ve konforun devam edebilmesi için mutlaka orijinal yedek parça ürünlerin kullanılmasına dikkat edilmelidir. Dünyanın en önemli motosiklet markaları arasında yer alan cf moto bünyesindeki bu özel motosiklet ürünlerinin yedek parçalarını kategori üzerinden çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile aradığınız her yedek parça elde etmemiz mümkün.

 

Sonuç olarak CF 250 NK özellikle yeni başlayanlar için harika bir seçim. Ön ve arka frenlerin ikisinde de kullanılan ABS fren sistemi ve Bosch enjeksiyon sistemi ile de hem az yakıt tüketirken performası da en yüksekte sunan bir model. Led Aydınlatması ve agresif tasarımı ile herkesin gözü sizin üzerinizde olacak.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.